2022-07-18

Trans Polonia ponownie znalazła się w czołówce firm transportowo-logistycznych przewożących płynne produkty według ogólnopolskich rankingów opiniotwórczych tytułów prasowych. Najnowszy ranking opublikowany został przez Gazetę Finansową 15 lipca, a na liście wyróżnionych firm znalazła się szeroka gama podmiotów zajmujących się transportem czy spedycją, a także magazynowaniem, zarządzanie frachtem, usługami celnymi oraz szeroko pojętą obsługą logistyczną.

Firmę TPG wyróżnia na rynku wysoka specjalizacja świadczonych usług. Cysternowy przewóz substancji niebezpiecznych obwarowany jest szeregiem obostrzeń i wymaga od przewoźnika, spedytora czy kierowcy odpowiedniej wiedzy oraz profesjonalnego podejścia. Praca z tego typu produktami łączy się z dużą odpowiedzialnością, także za dobre imię klienta.

Cenimy zaufanie naszych klientów, a naszym bezapelacyjnym priorytetem jest zapewnienie bezpiecznego i terminowego procesu logistycznego, przy zachowaniu najwyższych standardów jakości.